Diensten

Executive Search

Voor het invullen van complexe en zware functies waaraan u specifieke eisen en wensen stelt, benadert &Bolenius! actief en persoonlijk latent geïnteresseerden. Zowel binnen als buiten het eigen netwerk. Uiteraard discreet.

Werving en Selectie

Voor uw vacatures op het gebied van online sales, marketing, communicatie en media zorgt &Bolenius! voor een weldoordachte wervingsstrategie om uw kandidaat te vinden. &Bolenius! maakt gebruik van het eigen uitgebreide netwerk, social media, jobboards en een kwalitatieve database. &Bolenius! maakt de eerste selectie van kandidaten op basis van CV’s en uitgebreide interviews. Indien gewenst kunnen persoonlijkheidstesten en assessments worden ingezet. Hiervoor werkt &Bolenius! samen met Optimum Performance.

Corporate recruitment

Heeft u geen eigen recruitment afdeling of geen eigen recruiters in dienst dan kan &Bolenius! deze service voor u invullen. Wij nemen dan deze taak op ons en functioneren dan voor u als uw ‘corporate’ recruiter die uw vacatures invult. Hiervoor betaalt u een jaarfee.

Interim recruitment

Bent u op zoek naar tijdelijke recruitment ondersteuning ? &Bolenius! vult dit graag voor u in.

Contact

Neem voor aanvullende informatie gerust contact met ons op via 06-45969144, mail robert@bolenius.net of vul het contactformulier in. Een vrijblijvende afspraak kan natuurlijk altijd!