Enkele kandidaten over &Bolenius!

Saïda Akaaboune

"Ik heb met Robert te maken gehad in de bemiddeling naar een nieuwe baan. Wat mij tijdens onze gesprekken opviel was zijn gedrevenheid, proactieve houding en enorme betrokkenheid! Zowel bij de branche als bij zijn kandidaten. Ook vielen mij zijn mensenkennis, kennis van de branche en kwaliteiten als recruiter op waardoor hij in het hele proces van bemiddeling toegevoegde waarde levert en win-win situaties weet te realiseren. Iemand waarvan je enthousiast wordt om aan je netwerk te mogen toevoegen".

Peter Mulder

"Een zeer goede ervaring gehad met Robert en zijn collega Andre bij Bolenius waarbij zij op een professionele, heldere en snelle wijze geschakeld hebben tussen Opdrachtgever en mij als Kandidaat. Op de juiste momenten van toegevoegde waarde zijn binnen een dergelijk proces is wat zij helemaal begrepen hebben".

Patrick van Denderen

"Een zeer goede ervaring gehad met Robert. Ik heb Robert de afgelopen periode als een zeer professionele, gedreven, pro-actieve en betrokken bemiddelaar ervaren. Hij let op elk detail en is daarmee tijdens het proces tussen kandidaat en opdrachtgever echt van toegevoegde waarde. Een erg fijn traject met ook nog eens een positief resultaat tot gevolg"!

Daan Verberne

"Ongeveer 9 jaar geleden heb ik een heel leuk kennismakingsgesprek gehad met Robert. In de jaren daarna hebben we altijd wel even contact gehad. Totdat Robert opeens op de proppen kwam met een droombaan. Ondanks mijn korte jaren als manager zag hij kans. Dit inzicht heeft er voor gezorgd dat ik nu bij Rijnmond als sales, marketing en communicatie manager helemaal op mijn plek zit en daar ben ik Robert zeer dankbaar voor".

Annelies Wittenberg

"Robert is toegankelijk, proactief en stelt de juiste vragen om je onderste drijfveren naar boven te halen. Op deze manier opende Robert mijn ogen voor een nieuw carrière pad. Robert heeft voor een succesvolle plaatsing gezorgd en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe job"!

Rose van Turnhout

"Ik heb Robert ervaren als iemand die ontzettend goed is in de juiste match vinden tussen organisatie en kandidaat. Hierdoor begin ik in april aan een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend naar uitkijk. Ik zou Robert omschrijven als een professionele, detail gerichte en vriendelijke recruiter die een groot talent heeft de juiste connecties te maken! Aanrader

Raymond van Kasterop

"Heb Robert ervaren als een zeer betrokken en kundig adviseur die zich goed inleeft in kandidaat en opdrachtgever en daarom goed kan inschatten waar de krachten en risico’s liggen voor beide partijen. Door deze kansen en risico’s boven tafel te krijgen en open te bespreken wordt het keuzeproces objectief en goed begeleid waardoor de slagingskans en het succes voor kandidaat en opdrachtgever groot is. Mijn traject van G+J media naar ClearChannel Nederland is goed en zeer prettig begeleid door hem".

Guy Grimmelt

"Robert heeft mij recent in contact gebracht met mijn nieuwe huidige werkgever CBS Outdoor en dat heeft hij op een doordachte manier gedaan met veel 'attention to detail'. Naast het feit dat Robert een prettige persoon is, is hij direct en eerlijk in zijn feedback en blijft hij kritisch naar alle partijen in het proces. Altijd fijn om met iemand te werken die zijn werk serieus neemt en er echt de energie insteekt".

Anoeshka Harpal

"Ik heb Robert leren kennen als een zeer betrokken en open persoon. Hij snapt precies wat voor soort bedrijven bij je past en waar de match kan liggen tussen werknemer en werkgever. Ook is hij heel goed in het aanleveren van extra informatie zodat je nog beter voorbereid op gesprek gaat. Ik ben erg blij dat Robert mij bij Clear Channel heeft geplaatst. Tijdens (maar ook na) het traject is hij zeer betrokken gebleven. Anders gezegd; zijn werk stopt niet bij plaatsing, maar hij gaat nog net een stapje verder"!

Inge Conradi

"Ik ben door Robert benaderd via LinkedIn. Ik was destijds niet actief op zoek naar een nieuwe baan maar hij heeft toch mijn interesse weten te wekken. Het eerste kennismakingsgesprek was erg prettig. Hij stelt de juiste vragen en kijkt echt naar de persoon die voor hem zit en niet alleen naar het CV. Hij is duidelijk en eerlijk in het beeld dat hij schetst van de baan en het bedrijf. Door de persoonlijke aanpak stelt hij je op je gemak en ik waardeer zijn betrokkenheid zeer. Hij heeft voor mij de juiste match weten te vinden"!

Jesper Schrijen

"Robert heb ik ervaren als iemand die heel goed luistert en uitstekend kan inschatten of de match tussen bedrijf en kandidaat een juiste is. Van begin tot eind is hij betrokken bij het sollicitatieproces en zodoende blijft hij zoekende of je wensen kunnen worden vervuld in die nieuwe functie. Daarnaast heeft Robert werkelijk kennis van zaken en een groot netwerk binnen de mediawereld".

Kas Seijkens

"Robert is een open, eerlijke en zeer betrokken W&S consultant die mij perfect geholpen heeft gedurende mijn procedure bij Q-music. Ik had nog geen W&S consultant meegemaakt die altijd bereikbaar is, ook als hij (nog) geen nieuws heeft. Hij weet tijdens de procedure de verwachtingen goed te managen en is daarin altijd eerlijk. Wat ik daarnaast erg leuk vind aan Robert is dat hij echt passie heeft voor zijn vak en dat straalt hij uit! Ik sluit mij daarom aan bij alle onderstaande recommendations!"

Atala Asberg

“Robert is erg goed in het omschrijven van personen, zelfs al heeft hij diegene slechts één keer gezien. Ik zou Robert omschrijven als een gedreven, vriendelijke recruiter met een groot media netwerk. Tijdens onze kennismaking viel mij op dat Robert goed kon luisteren en zo ook de juiste vragen kon stellen. Door zijn talent voor het inschatten van mensen en zijn mediakennis kan hij goed de match maken tussen bedrijf en kandidaat. Hij denkt met je mee en support je in alle zakelijke beslissingen. Na een lange tijd elkaar niet gesproken te hebben heeft hij mij benaderd voor een potentiële baan... en nu ik heb een super baan in de media wereld!”

Matthijs Roumen

"Precies in de tijd dat ik latent-zoekend was naar nieuw werk, werd ik benaderd door Robert. De geluksvogel. In eerste instantie was ik sceptisch over zijn voorstel bij een (voor mij onbekend) bureau. Zijn enthousiasme en bevlogenheid hebben ervoor gezorgd dat mijn aversie tegen recruiters zijn omgebogen in een luisterend oor – wat is nou dat bureau waar hij zo enthousiast over is? En waar komt zijn enthousiasme nou toch vandaan? Zijn jarenlange ervaring in de marketing- en reclamewereld hebben daar zeker positief aan bijgedragen. En ervoor gezorgd dat ik nu met volle tevredenheid bij een nieuwe werkgever zit. Aanrader, die Robert"!

Isaac Diepenhorst

“Mijn ervaring met Robert als recruiter is uitstekend te noemen. Bij het selecteren van kandidaten schiet hij niet met hagel, maar hanteert een persoonlijke aanpak en doet zijn huiswerk. Dit heeft mij zeer waardevolle gesprekken en zelfs business opgeleverd. Hij is wat je noemt een verbinder en kiest de kwalitatieve route”.

Esmee Mulder

"Robert is een betrokken persoon, hij luistert niet alleen goed naar je wensen , maar is ook ontzettend sterk in het analyseren van een persoonlijkheid en het vinden van een match met een bedrijf en een werknemer. Van het begin van het sollicitatie proces tot het einde van het sollicitatie proces houdt hij rekening met je wensen en je behoefte. Hij communiceert duidelijk en is altijd goed bereikbaar, zelfs op zijn vakantie adres. Ik heb het ervaren als een fijn proces, het wisselen van baan spannend, maar met een recruiter als Robert Bolenius wordt het een stuk leuker!"

Rick Jansen

"Robert Bolenius maakt het verschil in de wereld van de recruitment. Hij is eerlijk, recht door zee en maakt duidelijke afspraken. Hij heeft een groot netwerk binnen de markt en weet precies de juiste match te vinden tussen kandidaat en bedrijf."

Martijn Hoogland

"Robert heb ik leren kennen als een uiterst betrokken headhunter. Hij luistert oprecht naar wat je wensen zijn in de zoektocht naar een nieuwe baan. Robert kijkt niet alleen of een baan aansluit op je wensen, maar ook of het bedrijf en de mensen die er werken bij jouw persoonlijkheid passen. Vanaf het intakegesprek tot het uiteindelijke sollicitatieproces blijft hij nauw betrokken en persoonlijk geïnteresseerd. "

Cynthia Seesing-Visbeen

"Robert heb ik leren kennen als een zeer betrouwbaar persoon, open, warm, hartelijk en oprecht geïnteresseerd. Geïnteresseerd in jou, jou carrièrepad tot nu en jou beweegredenen naar de toekomst zodat hij je ook echt kan gaan helpen aan een passende nieuwe baan.
Hij heeft zeer veel mediakennis, heeft een heel groot relevant netwerk, en in mijn geval is hij echt op zoek gegaan naar een match in type persoon, los nog van welk mediatype dit zou zijn.
In alle stappen van dit sollicitatietraject is hij goed aanwezig, hulpvaardig en punctueel.
Robert kan ik warm aanbevelen als je op zoek bent naar een menselijke recruiter, die jou ook als mens behandelt en je oprecht wil helpen."

Hugo Timmer

"Dank voor het leuke gesprek afgelopen dinsdag. Van alle professionele recruiters met wie ik de afgelopen tijd gesproken heb had je de beste vragen en meest degelijke aanpak. Nogmaals dank voor de gezellige lunch en het sparren. Voor mij altijd fijn om te kunnen reflecteren met iemand met verstand van zaken".

"Robert stands out as a recruiter/jobmatcher. He really is interested in your motivations and interests. Manages to ask the right questions, dig deeper and is very well prepared. All while being a lively conversationalist and being fun to have a meeting with. Also he gets you involved to make an extra effort to get that appointment with potential new companies. I can only recommend his work ethics and am glad to see somebody who's enjoying his business/job so much and being very good at it".

Francis Meijners

"Een tijdje geleden was ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik kwam in contact met Robert, hoewel hij niet direct een passende functie voor mij had, nam hij ruim de tijd om met mij in gesprek te gaan. Ik heb een zeer goed gesprek met hem gehad, hij heeft mij aan het nadenken gezet over waar ik goed in ben en welke richting ik op wil. Inmiddels ben ik mijn eigen bedrijf gestart, met Francis.

Robert vertelde ook vol passie over zijn werk. Hij weet kandidaten te doorgronden en zo goede matches te creëren. Als kandidaat kan ik Robert zeer aanbevelen, hij kijkt naar wat bij jou past en naar wat jij wil. Daarbij vind ik hem een zeer prettige gesprekspartner. Ik vind plezier in mijn werk enorm belangrijk, als je doet wat je leuk vindt, word je hier ook goed in. Robert is hiervan een perfect voorbeeld".

Aytekin Demirtas

"Robert is een perfecte headhunter. In een periode waar ik niet actief op zoek was naar een baan heeft hij mij op een persoonlijke manier benaderd voor een functie wat zeer goed aansloot op een volgende stap in mijn carrière. Het was zeer aangenaam om kennis met hem te maken, omdat hij naar mijn gevoel interesse heeft in de persoon achter het CV, om zodoende de beste match te kunnen creëren tussen werkgever en potentiële kandidaten. Niet alleen de kennismaking was prettig, maar ook zijn betrokkenheid tijdens en zelfs na de sollicitatieprocedure. Uiteindelijk heeft hij mij weten te enthousiasmeren voor de functie, waar ik in september aan de slag ga"!

Joost Hijl

"Vanaf het eerste gesprek merk je dat Robert zijn vak verstaat. Zijn onderscheidend vermogen is terug te vinden in zijn persoonlijke aanpak en integriteit. Bij het gros van de recruiters ben je slechts een nummer, Robert is oprecht geïnteresseerd in jouw drijfveren en de persoon achter het CV. Ruimschoots neemt hij de tijd om te bepalen of een persoon past bij een vacature. Los van de vacante vacatures krijg je een eerlijk en betrokken advies aangaande je loopbaan".

Angelique de Graaf

"Robert is net even anders dan andere recruiters. Hij luistert, denkt oprecht met je mee en straalt oprechtheid en vertrouwen uit. Hij is niet alleen ontzettend goed in z'n werk, maar ook een erg gezellige en spontane man. Nog altijd ben ik erg blij met mijn huidige functie, die ik mede aan jou te danken heb. Ik zit helemaal op mijn plaats en kijk zeer tevreden terug op ons contact, jou inzet en drive! Kortom: je bent absoluut een aanrader in deze markt van (gladde)jagers! Nogmaals dank"!

Annabel Heijen

"Robert heeft mij geworven als Interim Communicatieadviseur voor de Wereldomroep. Omdat er bij de Werelomroep snel iemand nodig was voor een korte periode, was een goede match én klik van extra groot belang. Tijd voor rustig kennismaking was er niet. En dat bleek ook niet nodig! Ik bleef niet de geplande 2 maanden, maar inmiddels een jaar en binnen dienstverband. Robert voorzag deze match door zijn nieuwschierigheid naar mensen, door zijn doortastendheid en door de wijze waarop hij processen managed. Robert is een top-recruiter en bovendien een buitengewoon loyaal, humoristisch en eerlijk persoon".

Annet Nool-van den Berg

"Ik ken Robert als een zeer prettige, hartelijke en enthousiaste persoon. Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen: wat hun drijft, wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Door zijn ervaring in de mediawereld en de uitgeefbranche weet Robert waar hij over praat. Zijn doel is altijd de perfecte match met als resultaat een tevreden kandidaat en opdrachtgever. Ook op de lange termijn!" 

Gerard van Dam

"Ik heb je ervaren als iemand die zich tijdens een kennismakingsgesprek ook echt in de ander probeert te verplaatsen, wat zowel belangrijk is voor de opdrachtgever als voor de kandidaat, meerdere bureau's gaat het alleen om het aantal plaatsingen (lees euro's) en korte termijn aanpak. Wat ik zeer in je waardeer is je betrouwbaarheid en betrokkenheid (passie), wanneer je met iemand afspreekt om op een bepaalde dag terug te bellen doe je dat ook, dit is simpelweg het nakomen van afspraken wat echter voor vele mensen helaas niet meer zo simpel is, zelfs niet in economisch lastigere tijden... Ik herinner me nog dat je me even belde om mij succes te wensen toen ik op weg was naar het gesprek met de opdrachtgever, zeer attent wat veel over je betrokkenheid en passie zegt".

Ethel ten Elzen

"Eerste indruk tijdens telefonisch contact was direct goed! Vervolggesprek met Robert was open, eerlijk en persoonlijk. Robert onderscheidt zich ten opzichte van andere consultants op een hele positieve manier door zijn open, menselijke houding en het soort, directe, vragen dat hij stelt. Door zijn persoonlijke aanpak weet hij je direct op je gemak te stellen en krijgt hij de juiste informatie van een kandidaat die noodzakelijk is om iemand op de juiste plek te "zetten".
Selectie vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk