Over Robert Bolenius

Ik ben geboren in 1967 in Goirle, getrouwd, heb 2 dochters en woon in Hilversum.

Na de afronding van mijn studie Communicatie heb ik mijn dienstplicht als Voorlichtingsofficier bij de Koninklijke Marine vervuld.

Mijn eerste commerciële baan was junior sales representative bij uitgeversmaatschappij Reader’s Digest. Daar kreeg ik veel kansen. Ik verliet het bedrijf uiteindelijk als Adjunct Directeur Benelux. Vervolgens heb ik als Client Service Director ervaring opgedaan aan mediabureaukant bij Carat Nederland. Daarna als Hoofd Advertentie-exploitatie van regionale dagbladen van TMG aan de slag gegaan en mede verantwoordelijk geweest voor de reorganisatie van het advertentiebedrijf.

In de rol van Managing Director van de Nederlandse vestiging van Publicitas ervaring opgedaan met Top mediabedrijven over de hele wereld zoals onder andere The Times, El Pais, Elle, Burda en Corriere della Sera.

In 2008 de overstap gemaakt naar recruitment en in 2009 zelfstandig gestart onder de naam &Bolenius!  recruitment | executive search.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te mountainbiken, hard te lopen, te tennissen en te golfen. En in de winterperiode sta ik graag op de skies.

Volg me op Linkedin!