&Bolenius!

Recruitment | Executive search 

&Bolenius! recruitment | executive search bemiddelt professionals in (online) Sales, Marketing, Communicatie & Media.

Denk bijvoorbeeld aan rollen als accountmanager, salesmanager, client lead, sales director, commercieel directeur, online marketeer, brandmanager, marketing manager, marketing director, communicatie adviseur, digital consultant, programmatic strategist, strategy director, communications consultant, communications director, marketing en data analist, media manager en campaign managers.

Dat doen we vanuit Hilversum, ‘dé Mediastad’! 

volg ons op Linkedin!

Werkwijze

Wij gaan altijd actief zelf op zoek naar de juiste kandidaat. Veel goede kandidaten zijn niet direct op zoek naar een nieuwe uitdaging en moeten eerst gevonden worden. Uiteraard maken we gebruik van onze eigen kwalitatieve database, social media en ons uitgebreide persoonlijke netwerk.

Kennis, ervaring en competenties van een kandidaat zijn belangrijk maar om tot een optimale match te komen is persoonlijkheid, karakter, mentaliteit en ambitie van de kandidaat minstens zo belangrijk.

Daarom is de persoonlijke manier van werken van &Bolenius! het belangrijkste vertrekpunt. Wij besteden veel aandacht aan het krijgen van het juiste gevoel en beeld bij een opdrachtgever. Gaan op bezoek bij de opdrachtgever om zelf de cultuur en sfeer op te snuiven en te ervaren of deze ‘matcht’ met de kandidaat. Daarnaast spreken wij bij voorkeur direct zelf met de verantwoordelijke manager om te weten wat zijn/haar verwachtingen zijn en wat voor type manager hij/zij is. Wij staan graag met 1 been in de organisatie van de opdrachtgever. Streven partnership na. Wij stellen geen kandidaten voor die we niet zelf uitgebreid hebben gesproken. Wij laten ons leiden door kwaliteit en niet door kwantiteit. In onze gesprekken met kandidaten voeren wij graag ‘open’ gesprekken in een positieve sfeer.

Pas als de benodigde competenties, kennis, ervaring en persoonlijkheid goed matchen met een vacature stellen wij kandidaten voor.

&Bolenius! hecht veel waarde aan nazorg. Daarom houden wij altijd contact met de opdrachtgever en kandidaat nadat de plaatsing is voltooid. Wij blijven geïnteresseerd in het wel en wee van de opdrachtgever én de kandidaat!

Contact

Neem voor aanvullende informatie gerust contact met ons op via 06-45969144, mail robert@bolenius.net of vul het contactformulier in. Een vrijblijvende afspraak kan natuurlijk altijd!