Referenties

Raymond van Kasterop: Managing Director Clear Channel

"Ik ken Robert vanuit zijn tijd bij Publicitas waar we samen werkten met hem op het gebied van International sales. Daarna zijn we contact blijven houden en toen Robert met zijn bedrijf startte hebben we ook daar de samenwerking verder opgezocht en met succes. De afgelopen 10 jaar heeft Robert meerdere kandidaten voor ons gezocht en gevonden! Zijn persoonlijke aanpak en echt weten wat voor cultuur er heerst binnen ons bedrijf, leidt altijd tot goede nieuwe collega's. Eens in de zoveel tijd eten we een broodje bij de Jonge Haan in Hiilversum en praten we over de ontwikkelingen die we zien binnen onze branche. Hoop dat we deze lunches ook de komende jaren kunnen voortzetten! Cheers, en van harte met je 10 jarig bestaan!".

Guy Grimmelt: Marketing & Business Development Director Exterion Media

"Ongeveer zeven jaar geleden nam Robert contact met mij op. Hij wilde graag kennis maken, omdat hij een uitdagende functie voor mij had. Dat was een match en dat is het nog altijd! Inmiddels maken wij ook graag gebruik van zijn diensten. Robert werkt met veel passie, hij heeft liefde voor het vak. Daarbij kan hij als geen ander bedrijven en teams doorgronden. Dat in combinatie met zijn fingerspitzengefühl maakt hem een fijne samenwerkingspartner die ik van harte aanbeveel. Robert verrast ons vaak, op een heel positieve manier, met kandidaten. ik hoop dat je ons nog lang blijft verrassen!"

Mouringh den Dunnen: Commercieel Directeur radioCorp

"Robert en ik kennen elkaar al jaren, zowel als opdrachtgever én kandidaat. Dit maakt dat ik aan twee kanten heb ervaren hoe prettig zijn persoonlijke aandacht, achtergrond in de media en werkwijze is. Hij neemt echt de tijd kandidaten te leren kennen. Hoe Robert kandidaten en opdrachtgevers matcht is echt onderscheidend. Na al die jaren maken we nog graag gebruik van zijn diensten en kan ik hem van harte aanbevelen. Keep up the good work, ik hoop dat we nog vele jaren zaken kunnen doen".

Giovanni van Lunenburg: Managing Partner bij Triade Media

"Robert is in staat perfect aan te voelen wat de ideale match is tussen kandidaat en opdrachtgever. Hierdoor verloopt het totale proces zeer soepel en efficiënt en ontvangen wij alleen kandidaten die echt relevant zijn (Robert is dus geen ‘CV-schuiver’). Daarnaast is Robert punctueel, komt afspraken na en ook nog eens een zeer prettig persoon om mee te werken".

Maike Gehlen: KRO NCRV

"Jaren geleden was ik Robert zijn eerste klant. Hij stelde mij een topkandidaat voor en er was meteen een klik en goede energie. We besloten Robert voor de gek te houden door te zeggen dat er geen match was. Robert was heel even in de war maar al snel moesten we hard lachen. De match was perfect, we hebben nog altijd contact. Robert zijn aanpak is uniek. Mede door zijn oprechte interesse in mensen en zijn luisterend oor, verbindt hij werkgevers en kandidaten. Hij maakt echte matches en die gaan verder dan alleen de juiste skills en competenties. Hij is voor mij de eerste die ik bel als ik een nieuwe collega zoek en beveel hem graag aan. Robert is altijd voor anderen bezig, dat doet hij zeer bevlogen. Ik wens Robert toe dat hij met dezelfde toewijding zijn eigen ambities waar blijft maken".

Roel Willemsen: Sales Director OMS/Talpa Media Solutions

"De afgelopen jaren heeft Robert meerdere kandidaten succesvol bij OMS geplaatst. Een aantal factoren vormen mijns inziens de basis voor zijn hoge plaatsingspercentage. Hij kent onze organisatiecultuur en vraagt bij het plaatsen van een vacature altijd door op zowel inhoudelijke als persoonlijke kenmerken waar de kandidaat aan moet voldoen. Hij bewijst keer op keer dat hij daar geschikte kandidaten tegenover kan stellen, waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ook na het afronden van een plaatsing hebben we frequent contact over de ontwikkeling van ‘zijn mensen’ en die oprechte interesse kenmerkt de stijl van Robert die ik zeer waardeer".

Ronnie van Briemen: Head of AV Media Carat Nederland

“Robert weet specifieke profielen aan te dragen die goed aansluiten op de functievereisten. Geen waste, direct goed. Bedankt voor je support Robert.”

Yvonne de jager: directeur IAB nederland

"Robert is de CoolBlue onder de recruiters. Altijd zorgvuldig in het contact en de service van zowel opdrachtgevers als kandidaten. En dat lijkt wel steeds zeldzamer te worden in de wereld van recruiters. Zeer persoonlijke aanpak".

Mariska van de riet- de jong: HR manager/ PA M2media

"Robert is één van de enige bureaus waar M2Media nog mee samenwerkt. Dit komt vooral door de persoonlijke benadering van Robert. Hij benadert en spreekt alle kandidaten persoonlijk en weet precies welk DNA onze medewerkers nodig hebben. Hij verdiept zich in het bedrijf waarvoor hij selecteert!
Elke vacature wordt persoonlijk besproken, zowel inhoudelijk als persoonlijke eigenschappen die gewenst zijn. Hierbij is Robert kritisch, denkt mee en levert uiteindelijk alleen kwalitatieve kandidaten aan.
Naast het voorstellen van de juiste kandidaten weet Robert ook veel over het medialandschap".

Natalie Loop: Manager Distribution and Head of International Collections at SENA

"Robert is a very enthusiastic, driven personality, with warm people skills. Due to his broad experience and involvement, he is capable of giving his candidates a good inside view of the company and the function. He is doing its utmost to find the right people for the right job.
Robert is a very dedicated, decisive and results-oriented person. His approach is personal and professional. You can count on him!"

Jeroen van 't Hoff: (in de rol van) directeur Harper Jones

"Robert weet als geen ander dat je je moet kunnen onderscheiden in de druk bevochten markt van recruitment. Dan kom je er niet met "kennis van zaken" of "afspraak"= afspraak". Robert slaagt er in het DNA en de behoefte van zijn klanten echt te begrijpen, zodat hij in staat is om matches tussen opdrachtgevers en kandidaten te maken die niet voor de hand liggen.
Daarnaast heeft hij overigens werkelijk kennis van zaken en is bij hem afspraak ook echt afspraak!. Ben je op zoek naar de invulling van posities op het gebied van sales en marketing binnen de Media sector (in brede zin), dan is &Bolenius! de juiste partner. Twijfel je nog? Probeer het zelf!"

Erik Wijnberg: (in de rol van) sales director Veronica Uitgeverij

"Robert heeft voor de afdeling Ad Sales goede kandidaten geleverd. Hij bereikt dit door zeer zorgvuldig vanuit het profiel van de vacature gerichte kandidaten te leveren zodat het gehele proces zeer efficiënt verloopt."

Anouk Reints: Client Service Director Elsevier Media

"Robert has proven to be a valuable partner to find the right candidate for the job openings we have at Reed Business, not only because they meet our requirements but mostly, there's always a click on a personal level. Robert is a real media expert and networker and he understands what we need in an instance."