Referenties

Ronnie van Briemen: Head of AV Media Carat Nederland

“Robert weet specifieke profielen aan te dragen die goed aansluiten op de functievereisten. Geen waste, direct goed. Bedankt voor je support Robert.”

Yvonne de jager: directeur IAB nederland

"Robert is de CoolBlue onder de recruiters. Altijd zorgvuldig in het contact en de service van zowel opdrachtgevers als kandidaten. En dat lijkt wel steeds zeldzamer te worden in de wereld van recruiters. Zeer persoonlijke aanpak".

Mariska van de riet- de jong: HR manager/ PA M2media

"Robert is één van de enige bureaus waar M2Media nog mee samenwerkt. Dit komt vooral door de persoonlijke benadering van Robert. Hij benadert en spreekt alle kandidaten persoonlijk en weet precies welk DNA onze medewerkers nodig hebben. Hij verdiept zich in het bedrijf waarvoor hij selecteert!
Elke vacature wordt persoonlijk besproken, zowel inhoudelijk als persoonlijke eigenschappen die gewenst zijn. Hierbij is Robert kritisch, denkt mee en levert uiteindelijk alleen kwalitatieve kandidaten aan.
Naast het voorstellen van de juiste kandidaten weet Robert ook veel over het medialandschap".

Roel Willemsen: Sales Director OMS

"De afgelopen jaren heeft Robert meerdere kandidaten succesvol bij OMS geplaatst. Een aantal factoren vormen mijns inziens de basis voor zijn hoge plaatsingspercentage. Hij kent onze organisatiecultuur en vraagt bij het plaatsen van een vacature altijd door op zowel inhoudelijke als persoonlijke kenmerken waar de kandidaat aan moet voldoen. Hij bewijst keer op keer dat hij daar geschikte kandidaten tegenover kan stellen, waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ook na het afronden van een plaatsing hebben we frequent contact over de ontwikkeling van ‘zijn mensen’ en die oprechte interesse kenmerkt de stijl van Robert die ik zeer waardeer".

Giovanni van Lunenburg: Managing Partner bij Triade Media

"Robert is in staat perfect aan te voelen wat de ideale match is tussen kandidaat en opdrachtgever. Hierdoor verloopt het totale proces zeer soepel en efficiënt en ontvangen wij alleen kandidaten die echt relevant zijn (Robert is dus geen ‘CV-schuiver’). Daarnaast is Robert punctueel, komt afspraken na en ook nog eens een zeer prettig persoon om mee te werken".

Natalie Loop: Manager Distribution and Head of International Collections at SENA

"Robert is a very enthusiastic, driven personality, with warm people skills. Due to his broad experience and involvement, he is capable of giving his candidates a good inside view of the company and the function. He is doing its utmost to find the right people for the right job.
Robert is a very dedicated, decisive and results-oriented person. His approach is personal and professional. You can count on him!"

Jeroen van 't Hoff: (in de rol van) directeur Harper Jones

"Robert weet als geen ander dat je je moet kunnen onderscheiden in de druk bevochten markt van recruitment. Dan kom je er niet met "kennis van zaken" of "afspraak"= afspraak". Robert slaagt er in het DNA en de behoefte van zijn klanten echt te begrijpen, zodat hij in staat is om matches tussen opdrachtgevers en kandidaten te maken die niet voor de hand liggen.
Daarnaast heeft hij overigens werkelijk kennis van zaken en is bij hem afspraak ook echt afspraak!. Ben je op zoek naar de invulling van posities op het gebied van sales en marketing binnen de Media sector (in brede zin), dan is &Bolenius! de juiste partner. Twijfel je nog? Probeer het zelf!"

Mouringh den Dunnen: (in de rol van) Salesmanager Q-Music

"Robert is één van de weinige intermediairs die ik ken, die zich echt verdiept in ons bedrijf, onze vacatures en belangrijkste: onze behoefte. Dit maakt de samenwerking altijd constructief, omdat hij ook 'poortwachter' voor ons is en niet een CV schuiver.
Naast de verdieping aan klantkant heeft Robert een groot netwerk in de media, wat zorgt voor een goed aanbod in kandidaten. We kunnen goed sparren over mogelijkheden, invulling van een nieuwe opdracht en duidelijk grenzen stellen wat wij wel en niet willen.
Robert is straight forward, open, eerlijk en een fijne gesprekspartner.

Naast de eigenschap kritisch te zijn wie hij voorstelt heeft hij veel kennis van het media landschap en sales & marketing functies. Robert is goed op de hoogte van de ontwikkelingen en volgt de media nauwkeurig.

Laat deze verdiende recommendation een inspiratie voor andere media exploitanten zijn"

Erik Wijnberg: (in de rol van) sales director Veronica Uitgeverij

"Robert heeft voor de afdeling Ad Sales goede kandidaten geleverd. Hij bereikt dit door zeer zorgvuldig vanuit het profiel van de vacature gerichte kandidaten te leveren zodat het gehele proces zeer efficiënt verloopt."

Anouk Reints: Client Service Director Elsevier Media

"Robert has proven to be a valuable partner to find the right candidate for the job openings we have at Reed Business, not only because they meet our requirements but mostly, there's always a click on a personal level. Robert is a real media expert and networker and he understands what we need in an instance."

Bastiaan Krips: Partner Jointmarketingburo Buro Benk

"Een prettige en effectieve samenwerking met Robert achter de rug. En met een mooi resultaat! Vooral Robert's persoonlijke aanpak en behandeling passen helemaal bij ons buro."

Patrick de Koning: (in de rol van) Hoofd Nieuwe Media KRO

“De kracht van Robert? Hij luistert. Met Robert krijg je (opr)echte interesse. Robert verdiept zich in de cultuur van een bedrijf en de persoonlijkheid van een kandidaat en zoekt de beste, soms onverwachte, match. Als hij iemand voorstelt gaat het verder dan puur de opsomming van activiteiten op papier. Geen CV’s schuiven, maar de essentie van de vraag doorgronden dat is zijn kracht. Daardoor krijg hij, het in marketing zo geliefde principe, 1 +1 = 3 voor elkaar.”

Raymond Lansheuvel: (in de rol van) Sales Director CBS Outdoor

“Ik heb Robert leren kennen als iemand die geïnteresseerd is in de persoon achter het CV. Op deze manier kun je m.i. de beste match krijgen tussen werkgever en werknemer. Ik kan erop vertrouwen dat indien er sales medewerkers voor mijn afdeling moeten worden gezocht hij exact weet welke match zou werken.”