Opdrachtgevers

Lukt het u niet de juiste kandidaten te vinden? &Bolenius! is gespecialiseerd in het actief zoeken en vinden van de juiste kandidaten en zorgt ervoor dat u de juiste mensen op de juiste positie in uw organisatie krijgt. &Bolenius! staat voor een persoonlijke aanpak, relevante praktijkervaring, kwaliteit, betrouwbaarheid, tijdwinst, gemak en kostenbesparing. Het juist invullen van uw online sales, marketing, communicatie of mediavacature kost veel tijd. En het niet juist invullen ervan kost u veel geld…

Werkwijze

Wij gaan altijd actief zelf op zoek naar de juiste kandidaat. Veel goede kandidaten zijn niet direct op zoek naar een nieuwe uitdaging en moeten eerst gevonden worden. Uiteraard maken we gebruik van onze eigen kwalitatieve database, social media en ons uitgebreide persoonlijke netwerk.
Kennis, ervaring en competenties van een kandidaat zijn belangrijk maar om tot een optimale match te komen is persoonlijkheid, karakter, mentaliteit en ambitie van de kandidaat minstens zo belangrijk.

Daarom is de persoonlijke manier van werken van &Bolenius! het belangrijkste vertrekpunt. Wij besteden veel aandacht aan het krijgen van het juiste gevoel en beeld bij een opdrachtgever. Gaan op bezoek bij de opdrachtgever om zelf de cultuur en sfeer op te snuiven en te ervaren of deze ‘matcht’ met de kandidaat. Daarnaast spreken wij bij voorkeur direct zelf met de verantwoordelijke manager om te weten wat zijn/haar verwachtingen zijn en wat voor type manager hij/zij is. Wij staan graag met 1 been in de organisatie van de opdrachtgever. Streven partnership na. Wij stellen geen kandidaten voor die we niet zelf uitgebreid hebben gesproken. Wij laten ons leiden door kwaliteit en niet door kwantiteit. In onze gesprekken met kandidaten voeren wij graag ‘open’ gesprekken in een positieve sfeer.

Pas als de benodigde competenties, kennis, ervaring en persoonlijkheid goed matchen met een vacature stellen wij kandidaten voor.

&Bolenius! hecht veel waarde aan nazorg. Daarom houden wij altijd contact met de opdrachtgever en kandidaat nadat de plaatsing is voltooid. Wij blijven geïnteresseerd in het wel en wee van de opdrachtgever én de kandidaat!

Kort samengevat:

  • &Bolenius! verdiept zich in de soort functie, de bedrijfscultuur en de gewenste kandidaat. De eerste stap is dan ook een uitgebreid gesprek met de opdrachtgever.
  • Ook met kandidaten voert &Bolenius! uitgebreide gesprekken: wie zijn ze, wat kunnen en willen ze? Passen ze binnen de bedrijfscultuur? 
  •  &Bolenius! gaat actief op zoek naar de geschikte kandidaat en maakt gebruik van eigen uitgebreide netwerk, social media, jobboards en een kwalitatieve database.
  • De match moet voor beide partijen naar tevredenheid zijn. Daarom blijft &Bolenius! haar kandidaten en opdrachtgevers volgen.
  • Niet alle vacatures waarvoor we bemiddelen staan op de website. Het gaat ons om dat ene schot in de roos, doelgericht treffen. &Bolenius! gelooft niet in het        
            schuiven van cv’s. Het gaat om mensen.
  • Bent u op zoek naar een recruitment | executive search bureau dat vanuit een eigen jarenlange praktijkervaring uw 'business' begrijpt en hecht u waarde aan een
            persoonlijke aanpak, dan helpen wij u graag!

Contact

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Bel 06-45969144, mail robert@bolenius.net of vul het contactformulier in. Een vrijblijvende afspraak kan natuurlijk altijd!