Kamer wil ook op internet geen reclames meer voor online gokken

Een motie van SP om het reclameverbod voor online gokken uit te breiden, is aangenomen door de Tweede Kamer.

Bron

Opdrachtgevers

Lukt het u niet de juiste sales, marketing, communicatie of media kandidaten te vinden? &Bolenius! is gespecialiseerd in het actief zoeken en vinden van de juiste kandidaten en zorgt ervoor dat u de juiste mensen op de juiste positie in uw organisatie krijgt. &Bolenius! staat voor een persoonlijke aanpak, relevante praktijkervaring, kwaliteit, tijdwinst, gemak en kostenbesparing.

Opdrachtgevers

Kandidaten

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van (online) sales, marketing, communicatie of media? Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een nieuwe passende baan! Bij ons staat persoonlijke interesse en aandacht voorop! Goede bemiddeling blijft tenslotte ‘mensenwerk’. Lees hier meer over onze werkwijze en hoe we je kunnen helpen.

Kandidaten

&Bolenius!

Met ruim 18 jaar praktijkervaring in sales- en managementfuncties in de mediabranche en ruim 15 jaar recruitmentervaring zijn wij in staat ons optimaal in te leven in onze opdrachtgevers en kandidaten. Snappen wat een bedrijf nodig heeft. We snappen waar kandidaten tegenaan lopen, welke verwachtingen ze hebben en welke ambities er zijn. We hebben aan ‘één’ woord genoeg.

&Bolenius!

Referenties

Raymond van Kasterop

Managing Director Clear Channel Nederland

"Ik ken Robert vanuit zijn tijd bij Publicitas waar we samen werkten met hem op het gebied van International sales. Daarna zijn we contact blijven houden en toen Robert met zijn bedrijf startte hebben we ook daar de samenwerking verder opgezocht en met succes.
De afgelopen 10 jaar heeft Robert meerdere kandidaten voor ons gezocht en gevonden! Zijn persoonlijke aanpak en echt weten wat voor cultuur er heerst binnen ons bedrijf, leidt altijd tot goede nieuwe collega's.
Eens in de zoveel tijd eten we een broodje bij de Jonge Haan in Hiilversum en praten we over de ontwikkelingen die we zien binnen onze branche. Hoop dat we deze lunches  ook de komende jaren kunnen voortzetten!
Cheers, en van harte met je 10 jarig bestaan!".

Lees meer referenties van opdrachtgevers

Guy Grimmelt
Marketing & Sales Director Global Media & Entertainment

"Ongeveer zeven jaar geleden nam Robert contact met mij op. Hij wilde graag kennis maken, omdat hij een uitdagende functie voor mij had. Dat was een match en dat is het nog altijd! Inmiddels maken wij ook graag gebruik van zijn diensten. Robert werkt met veel passie, hij heeft liefde voor het vak. Daarbij kan hij als geen ander bedrijven en teams doorgronden. Dat in combinatie met zijn fingerspitzengefühl maakt hem een fijne samenwerkingspartner die ik van harte aanbeveel. Robert verrast ons vaak, op een heel positieve manier, met kandidaten. ik hoop dat je ons nog lang blijft verrassen!"

Enkele opdrachtgevers over &Bolenius!
Mouringh den Dunnen
Commercieel Directeur RadioCorp

"Robert en ik kennen elkaar al jaren, zowel als opdrachtgever én kandidaat. Dit maakt dat ik aan twee kanten heb ervaren hoe prettig zijn persoonlijke aandacht, achtergrond in de media en werkwijze is. Hij neemt echt de tijd kandidaten te leren kennen. Hoe Robert kandidaten en opdrachtgevers matcht is echt onderscheidend. Na al die jaren maken we nog graag gebruik van zijn diensten en kan ik hem van harte aanbevelen. Keep up the good work, ik hoop dat we nog vele jaren zaken kunnen doen".

Enkele opdrachtgevers over &Bolenius!
Maike Gehlen

KRO NCRV

"Jaren geleden was ik Robert zijn eerste klant. Hij stelde mij een topkandidaat voor en er was meteen een klik en goede energie. We besloten Robert voor de gek te houden door te zeggen dat er geen match was. Robert was heel even in de war maar al snel moesten we hard lachen. De match was perfect, we hebben nog altijd contact. Robert zijn aanpak is uniek. Mede door zijn oprechte interesse in mensen en zijn luisterend oor, verbindt hij werkgevers en kandidaten. Hij maakt echte matches en die gaan verder dan alleen de juiste skills en competenties. Hij is voor mij de eerste die ik bel als ik een nieuwe collega zoek en beveel hem graag aan. Robert is altijd voor anderen bezig, dat doet hij zeer bevlogen. Ik wens Robert toe dat hij met dezelfde toewijding zijn eigen ambities waar blijft maken".

Enkele opdrachtgevers over &Bolenius!

Giovanni van Lunenburg

Managing Partner at Triade Media

"Robert is in staat perfect aan te voelen wat de ideale match is tussen kandidaat en opdrachtgever. Hierdoor verloopt het totale proces zeer soepel en efficiënt en ontvangen wij alleen kandidaten die echt relevant zijn (Robert is dus geen ‘CV-schuiver’). Daarnaast is Robert punctueel, komt afspraken na en ook nog eens een zeer prettig persoon om mee te werken".

Lees meer referenties van opdrachtgevers

10 jaar &Bolenius! Een decennium vol mooie ontmoetingen.

Annabel Heijen: Interim manager, consultant, producent www.inmotioncollective.nl

 “Ik kende Robert al voordat hij als zelfstandig recruiter aan de slag ging. Net nadat hij was begonnen, was ik beschikbaar voor wat nieuws. We dronken een kop koffie en voor ik het wist ging ik 'inspringen' bij Radio Nederland Wereldomroep. Robert zijn eerste plaatsing! En mijn eerste freelance opdracht. Dat het brandjes blussen bij De Wereldomroep 3 fantastische jaren zouden worden, waarna ik mijn eigen bedrijf oprichtte, dat wist ik toen nog niet! Ik heb Robert leren kennen als iemand die echt het beste voor heeft met zowel opdrachtgevers als zijn kandidaten. We drinken nog altijd kopjes koffie en dat ik houd ik graag zo!"

Lees meer kandidaat referenties

Selectie vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
Get social!
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons op:
Contactformulier
Contactgegevens

&Bolenius!
recruitment | executive search

Wisseloord Area
Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
Nederland

Mobiel: +31 6 45969144
E-mail: robert@bolenius.net
Website: www.bolenius.net