Nieuwe samenwerking &Bolenius! recruitment | executive search

Door: Robert Bolenius 5-12-2019

Categorieën
:
Linkedin, Media,

blog_image:article_boleni_15755396035de8d393d53b2.jpg:end_blog_image

André Schimmel sluit zich aan bij &Bolenius! recruitment | executive search

Met ingang van 1 december jongstleden is &Bolenius! recruitment | executive search een samenwerking aangegaan met André Schimmel. André komt vanaf die datum als recruiter &Bolenius! versterken.

André heeft, net als ik, een ruime achtergrond in de mediawereld en met name op digital gebied. Hij heeft sales en managementrollen vervuld voor o.a. RTL, Ebay/Marktplaats en Quisma NL/GroupM. Ik heb André leren kennen als iemand die serieus en professioneel met zijn vak omgaat en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zaken die uitstekend aansluiten bij &Bolenius! Daarnaast is zijn digitale expertise en netwerk een mooie aanvulling op de dienstverlening van &Bolenius!

André kiest bewust voor een overstap naar recruitment bij &Bolenius!:
“De stap naar recruitment is voor mij een logische optelsom van kennis en ervaring aan zowel exploitant en bureauzijde, het hebben van een groot netwerk, weten wat er nodig is aan bemensing bij de veranderende media inzet, communicatie en business modellen bij klanten. Daarnaast help ik graag mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Dat heb ik in verschillende van mijn vorige rollen ook gedaan en bracht mij altijd voldoening. Tot slot is er mijns inziens vraag in de markt naar bureaus die opdrachtgevers helpen bij invullen van HR-vraagstukken, echter wel vanuit een inhoudelijke, kwalitatieve, betrokken en persoonlijke aanpak.”
“Dat hierbij de keuze viel om dit samen te gaan doen met Robert, komt voort uit de prettige contacten in het verleden, de goede gesprekken afgelopen zomer en zijn persoonlijke benadering naar opdrachtgevers en kandidaten; transparant, eerlijk en duurzaam. Vanuit onze beider achtergronden vullen wij elkaar inhoudelijk en qua netwerk heel goed aan. Daarnaast is zijn kennis van LinkedIn in Nederland wellicht onovertroffen, wat in dit vakgebied best handig is”,
aldus André

Samen kunnen we onze klanten en kandidaten nog beter en uitgebreider van dienst zijn! 

Hartelijke groet,

Robert & André