10 jaar &Bolenius! recruitment | executive search

Robert Bolenius 18-11-2019 14:45
Categorieën: Algemeen, Media
blog_image:article_boleni_15740847845dd2a0b051c17.png:end_blog_image

PERSBERICHT

&Bolenius! recruitment |executive search viert 10 jarig bestaan
van managementfuncties in de media naar bemiddeling voor de media

Hilversum, 18 november 2019 – &Bolenius! bestaat 10 jaar. Dit recruitment |executive search bureau, gespecialiseerd in het vinden van de juiste marketing, communicatie en sales kandidaten in de media, werd 10 jaar geleden vanaf een zolderkamer opgericht door Robert Bolenius. Dit jubileum wordt online via Linkedin gevierd; het online platform dat Robert heeft geselecteerd als expert om hun nieuwe Search & Staffing voor Recruiter Professional Services te testen. In een speciaal opgezette online Linkedin campagne delen zowel klanten als kandidaten van het eerste uur hun ervaringen met &Bolenius!

Na een mooie carrière van bijna 20 jaar binnen de mediawereld startte Robert, midden in de economische crisis zijn bureau. In een tijd waarin eerder mensen werden ontslagen dan dat er nieuwe mensen werden aangenomen.

“Tien jaar geleden heb ik resoluut mijn carrière omgebogen. Ik werkte inmiddels al 20 jaar in de mediawereld, in diverse management functies binnen top mediabedrijven. Ik merkte zelf hoe moeilijk het was om goede kandidaten in mijn team te krijgen. Ook had ik altijd al een droom om voor mezelf te beginnen. Nu 10 jaar later, waarin de arbeidsmarkt er totaal anders uitziet dan bij mijn start, zie ik het nog steeds als een uitdaging om actief zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten die passen binnen een bepaalde rol en binnen een bepaalde bedrijfscultuur. Ik heb inmiddels honderden kandidaten geïnterviewd en vele mooie matches voor mijn klanten tot stand kunnen brengen. Rollen zijn veranderd, termen als AI, AR, VR, OTT, VOD, Data science en programmatic, zijn de mediawereld binnengekomen, maar het zijn nog altijd de mensen die het verschil maken”, aldus Bolenius. Zie ook mijn blog op LinkedIn.
Trots is hij ook dat zijn opgedane kennis van Linkedin hem zo’n enorme voorsprong in de markt heeft geven. “Ik heb hier veel tijd in moeten investeren maar het feit dat LinkedIn mij wereldwijd inzet als één van hun belangrijke testers bij nieuwe modules, bewijst dat ik nog steeds op de goede weg zit”, aldus Robert.

Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met Robert Bolenius via tel. 06- 45969144 of via robert@bolenius.net.
Zie voor meer informatiewww.bolenius.net. Klant en kandidatenreacties zijn te lezen op https://www.linkedin.com/in/robertbolenius/

Reageer